Yritysjuridiikan asiantuntija palvelee Kokkolassa

Lakiasiaintoimisto Antti Tieva on yritys- ja yhteisöjuridiikan kokenut asiantuntija. Palvelemme joustavasti Kokkolan, Oulun, Raahen, Seinäjoen, Vaasan ja Ylivieskan seuduilla.

 

Tutustu tällä sivulla yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille tarjoamiimme palveluihin ja ota meihin yhteyttä! Tarjoamme lakipalveluita myös yksityishenkilöille

Yhteystietoihin

Julkiset hankinnat ja kilpailuoikeus

Lakimiehillämme on pitkä kokemus julkisista hankinnoista ja kilpailuoikeudesta. Tarjoamme Hankintaratas Oy:llä palveluita julkisille hankintayksiköille ja tarjoajayrityksille. Autamme kilpailutusten valmisteluissa, toteutuksissa sekä hankintaoikaisuvaatimuksissa. Olemme apuna myös markkinaoikeusvalituksissa ja hankintasopimusriidoissa.

 

Toimimme Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n jäsenyritysten julkisten hankintojen ja sopimusjuridiikan neuvontapalveluna.

 

Lisäksi koulutamme, neuvomme ja valmennamme julkisten hankintojen, kilpailuoikeuden ja sopimushallinnan kysymyksissä. Lakiasiaintoimiston palveluihin kuuluvat myös julkisten hankintayksiköiden ja tarjoajayritysten hankinta- ja sopimusprosessien kehittäminen. Yrityksemme erityisosaamista ovat sosiaali- ja terveysalan, kiinteistö- ja rakennusalan sekä liikenteen hankinnat.

Tutustu hinnoitteluun

Työoikeus

Toimistomme avustaa ja tukee pk-yrityksiä eri työoikeudellisissa tilanteissa, jotka voivat koskea esimerkiksi työsopimusten tekemistä tai niiden tulkintaa.

 

Toimimme yrityksen henkilöstöhallinnon juridisena tukena eri työoikeudellisissa haasteissa, mitä yrityksen toimiala ja liiketoiminta asettavat.

 

Avustamme yritysasiakkaitamme myös mahdollisissa työoikeudellisissa riitatilanteissa tuomioistuimissa.

Sopimusjuridiikka

Avustamme pk-yritysten sopimustoimintaan ja -hallintaan liittyvissä asioissa.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

2

  • yksittäisten sopimusten tulkinta ja tarkistaminen

  • sopimusneuvotteluissa mukana oleminen

  • sopimuskiistojen ja -riitojen ratkaisuissa avustaminen

  • sopimushallinnan toimintamallien kehittäminen.

Toimistomme juristeilla on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus erilaisten sopimusten juridiikasta.

Yritys- ja yhteisöjuridiikka

Tarjoamme lakipalvelut pk-yrityksille ja muille yhteisöille, kuten yhdistyksille ja säätiöille. Hoidamme yritysten ja yhteisöjen perustamiset, muutokset sekä purkamiset. Kattaviin palveluihimme kuuluvat lisäksi asiantuntija-apuna toimiminen yritysjärjestelyissä ja neuvonta kaikissa yritystä tai muuta yhteisöä koskevissa juridisissa tilanteissa sekä haasteissa.

 

Tarvittaessa olemme myös pitkäaikainen yhteistyökumppani tukemassa juridisella ja kehittämistyön asiantuntemuksellamme yrityksesi liiketoiminnan menestystä.