Yksityishenkilöiden kattavat lakipalvelut Kokkolassa

Lakiasiaintoimisto Antti Tieva tarjoaa yleisjuridiikan kattavat palvelut Kokkolan, Oulun, Raahen, Seinäjoen, Vaasan ja Ylivieskan seuduilla.

Tutustu tällä sivulla yksityishenkilöille tarjoamiimme palveluihin ja ota meihin yhteyttä. Palvelemme asiantuntevasti myös yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita.

Yhteystietoihin

Asumisen, kiinteistöjen ja rakentamisen juridiikka

Tarjoamme asiantuntevat palvelut asumiseen, kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvissä juridisissa asioissa. Erityisosaamisalueenamme on asiakkaiden avustaminen asunto- ja talokauppoihin, vuokrasuhteisiin, kiinteistökauppoihin ja rakennusurakoihin liittyvissä ongelma-, tulkinta- ja kiistatilanteissa. Lisäksi hoidamme esimerkiksi kiinteistö- ja isännöintipalveluihin liittyvät juridiset asiat.

 

Toimiston pitkä kiinteistö- ja rakennusalan kokemus varmistaa asiasi laadukkaan hoitamisen.

Tutustu hinnoitteluun

Sopimusjuridiikka

Avustamme yksityishenkilöitä ja kotitalouksia niiden erilaisissa sopimustilanteissa, kuten esimerkiksi kauppakirjojen, sopimusten ja muiden tarvittavien kaupallisjuridisten asiakirjojen laatimisessa.

 

Lisäksi hoidamme kauppoihin, sopimussuhteisiin ja vahingonkorvauksiin liittyvät ongelmat ja riitaprosessit sekä avustamme myös kuluttajaoikeudellisissa ongelma- ja riitatilanteissa. Kysy lisää!

Perhe- ja perintöoikeus

Hoidamme perhe- ja perintöoikeudelliset toimeksiannot, kuten testamentit, perunkirjoitukset, avioehtosopimukset ja edunvalvontavaltakirjat.

 

Asiakkaiden avustaminen perhe- ja perintöoikeudellisissa ongelma- ja kiistatilanteissa tapahtuu aina asiakkaan aseman ja edun huomioiden.

 

Hoidamme myös perinnönjako- ja ositusprosesseja sekä avustamme huoltajuusasioissa. Toimimme tarvittaessa käräjäoikeuden määräämänä pesän selvittäjänä ja pesän jakajana.

Rikosoikeus

Avustamme asiakkaitamme rikosoikeudellisissa prosesseissa.

 

Olemme juridisena tukena esitutkinnassa ja toimimme esimerkiksi vastaajien ja asianomistajien oikeudenkäyntiavustajina oikeudenkäynneissä.

 

Olemme luotettavia ja osaavia avustajia, jos olet epäiltynä tai syytettynä rikoksesta. Jos olet joutunut rikoksen uhriksi, avustamme sinua asianomistajana kaikissa rikosprosessin edellyttämissä vaiheissa, jotta oikeutesi toteutuvat.