Toimeksiantojen hinnoittelusta

Sekä yksityis- että yritysasiakkaiden kanssa käydään aina alkukeskustelu, jossa perehdytään käsiteltävissä olevaan asiaan sekä asiakkaan tilanteeseen. Alkukeskustelu ja siinä tehtävä arvio toimeksiannon edellytyksistä ovat aina ilmaisia.

 

Kun toimeksiannosta sovitaan, hoidetaan hinnoittelu pääasiassa tuntihintaperusteisesti. Muukin veloitusperuste on mahdollinen ja sovittavissa tapauskohtaisesti. Tuntihinta on toimeksiannon luonteesta, laajuudesta ja vaativuudesta riippuen 125–235 € (sis. alv. 24 %).

 

Toimeksiannosta sovittaessa, sovitaan tarkemmin myös palvelun tuottamistapa. Tuotamme lakipalvelut tarvittaessa myös etänä puhelimitse, sähköpostitse ja videoyhteyksin. Toimeksiannon veloitukseen lisätään esimerkiksi mahdolliset viranomaismaksut ja tavanomaista suuremmat toimistokulut. Pidämme huolen siitä, että asiakkaalla on ajankohtainen tieto toimeksiannon arvioidusta kokonaiskestosta sekä -kustannuksista.

Kiinteähintaiset toimeksiannot

Tuntihintaperusteisten toimeksiantojen lisäksi Lakiasiaintoimisto Antti Tieva hoitaa monia toimeksiantoja myös kiinteähintaisesti.


Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

 

Edunvalvontavaltakirja      400 € 

Testamentti              alkaen 400 € 

Avioehtosopimus    alkaen 300 €

Kauppakirja              alkaen 250 € 

Lahjakirja                  alkaen 250 €