Lakipalvelun hinnat – palvelualueena Kokkola ja lähiseutu

Tutustu tällä sivulla Lakiasiaintoimisto Antti Tievan Lakipalveluiden hintoihin. 

 

Palvelemme asiantuntevasti yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita sekä yksityishenkilöitä.

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia palveluja tarvitset!

Yhteystietoihin

Toimeksiantojen hinnoittelusta

Sekä yksityis- että yritysasiakkaiden kanssa käydään aina alkukeskustelu, jossa perehdytään käsiteltävissä olevaan asiaan sekä asiakkaan tilanteeseen. Alkukeskustelu ja siinä tehtävä arvio toimeksiannon edellytyksistä ovat aina ilmaisia.

 

Kun toimeksiannosta sovitaan, hoidetaan hinnoittelu pääasiassa tuntihintaperusteisesti. Muukin veloitusperuste on mahdollinen ja sovittavissa tapauskohtaisesti. Tuntihinta on toimeksiannon luonteesta, laajuudesta ja vaativuudesta riippuen 125–235 € (sis. alv. 24 %).

Toimeksiannosta sovittaessa sovitaan tarkemmin myös palvelun tuottamistapa. Tuotamme lakipalvelut tarvittaessa vaikka etänä puhelimitse, sähköpostitse tai videoyhteyksin. Toimeksiannon veloitukseen lisätään esimerkiksi mahdolliset viranomaismaksut ja tavanomaista suuremmat toimistokulut. Pidämme huolen siitä, että asiakkaalla on ajankohtainen tieto toimeksiannon arvioidusta kokonaiskestosta sekä -kustannuksista.

Kysy lisää

Kiinteähintaiset toimeksiannot

Tuntihintaperusteisten toimeksiantojen lisäksi Lakiasiaintoimisto Antti Tieva hoitaa monia toimeksiantoja myös kiinteähintaisesti.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

1

 • Edunvalvontavaltakirja

  400 €

 • Testamentti

  alkaen 400 €

 • Avioehtosopimus

  alkaen 300 €

 • Kauppakirja

  alkaen 250 €

 • Lahjakirja

  alkaen 250 €